26 April 2011

Aysha dah 6 bulan

Aysha sayang,

harini genap 6 bulan aysha di dunia nih. terasa macam baru semalam umi lahirkan aysha.. aysha baby yang sangat baik.. tak banyak karenah.. dalam 3hari jer umi dah boleh bezakan bunyi aysha nak susu ke nak ganti pampers ker... sangat senang nak jage... tapi part menyusu nih mmg sangat mencabar.. tapi umi tetap sabar dan bertahan untuk bagi hak aysha.. tenkiu kat abi sebab support umi nak bf aysha.. 
tadi anta aysha pegi checkup... kene inject hep b rilek jer.. tak nangis pon.. i'm so proud of u sayang.. biler timbang berat.. mak aih.. 9.3kg.. patutlah tangan umi dah berotot.. hehe.. biler ukur tinggi pulak 70cm.. alhamdulillah. semua ada peningkatan.. anak umi membesar dengan sihat.. syukur sangat..
umi janji akan cube bagi susu ibu yg paling berkhasiat untuk aysha sampai aysha umur 2 thn. insyaallah. aysha jangan nakal2 tau.. jadi budak yang baik, dengar kate dan solehah.
oklah.. enough ramblings.. jom layan gambar shasha.. zassss





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Kissable Cheeks - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger