27 January 2011



2 hari lepas saya ada order pil fenugreek dari website snowdrop http://www.snowdrop.com.my/. Beli pil fenugreek yang 150 biji sebotol yang harga rm40. Ber minat nak try lepas bace testimonial dan review2 yang ada dalam internet nih. Bukan apa.. susu skang makin scarce. Satu session je dapat 4oz so Kalau pam 3 kali kat ofis, dapat lah 12oz. kekadang 10oz jek.. balik umah kelam kabut pam sebab tak cukup untuk aysha esoknye. Ni la akibat takde stok.. mase pantang dulu adalah buat stok.. tapi asik pakai tapi tak topup abis lah die.. huhu. Aysha minum 4x4oz biler saya kat ofis.. malam takyah cakap lah.. melekat ajer ngan umi die nih… tu yang susah nak wat stok.. Kalau lepas feeding, biler pam jer paling byk leh dapat 1oz jek.. so sedey..
So semalam poslaju pon sampai tapi memandangkan tader orang kat umah, pagi tapi baru dapat amik package kat poslaju taman shamelin.. so pagi ni da makan 2 biji n tengah hari tadi 1st time pam dapat lah 6oz 1 session.. puas hati la jgak.. walaupun baru makan 1 kali ada peningkatan dalam production.. hehe.. tgh ari before lunch pon dah makan another 2 biji.. so tengok lak production lepas nih…
Nanti biler ada mase akan ku post kan entry pasal fenugreek/milk booster/galactagogues nih. Buat mase skang bleh lah nak google2 kan apa yang patut yer.. selamat~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Kissable Cheeks - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger