10 August 2010

kesangapan @ ofis

arini masuk keje.. malas betul rasa sebab da cuti dari ari jumaat sampai isnin. jumaat mc sbb tak sihat.. selsema, batuk n demam.. semlm gi check up @ ampang puteri.. datang pkul 10 tapi dpt jupe dr pkul 12. tu pon mase kol 10 tu nurse tu cakap dr baru stat klinik sbb tadinye ada emergency operation... so en suami terpaksa miss kelas kul 12.. dapat la dier berborak2 dan bertanya soalan kat dr tu.. sambil tengok ultrasound baby... hehe... kali ni dapat tengok muka die agak jelas.. pipinye sangat tembam dan dagu nampak sangat tajam... comel sangat anak mama nih... berat dah 1.2kg.. lepas tu dr suh gi amik darah plak sebab demam tak kebah dah 4 hari.. takut denggi atau seumpamanya... so pegi lak ke lab untuk bagi darah kat derang... pastu pegi plak ke pharmacy untuk amik ubat2an yang banyakk... mcm pegi shopping baju beby plak.. harga pon tersangatla mahal... baek aku gi soping jek... cait.. balik dr spital kul 1 lebey.. en suami terus pecut pegi kelas kol 2. aku plak balik uma sambung tido.... terlena dalam kesejukan ekon... patutla tak kebah demamnye.. hhehe
sambung balik.. malam nye pegi kelas mengaji... adalah sedikit terlambat sampai.. kelas dah stat.. seb baik tak ramai yang datang.. kalau ramai alamatnya kene duduk bersila lahh... bila sampai turn aku baca, dengan suare sengau akibat hidung sumbat aku pon membaca tanpa salah silap.. alhamdulillah.. hehe...
balik dari kelas ngaji lak mama ajak gi minum2 kat depan maybank.. skali bukan minum ajer.. siap order chicken chop ngn fish n chips lagii... pastu tepon ayah pon datang dengan fikah.. ingatkan nak tapaukan untuk en suami yang sedang sibuk siapkan assignment kat umah.. skali chek purse... ada syiling2 jer tinggal.. so sedeyyy.. sori sayangg....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Kissable Cheeks - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger