20 September 2010

selamat hari raya

selamat hari raya.. maaf zahir batin... raya kali nih tak banyak amik gambar... kurang mood and tak berapa nak sihat... cuaca terlampau panas kat kampung... kalau tak pegi beraya.. mesti pegi cari cendol... kesian suami tercinta melayan karenahku...
kami balik kampung malam raya... singgah muar umah MIL bagi kuih raya... lepak sane sampai la tgh mlm sbb suamiku kemengantukan... so gerak dekat kul 1 ke kul 2 gitu lah... so sampai kg senggarang almost kul 3... nak di jadikan cerita... suamiku tidola mati sampai dekat kul 11.. sian die.. penat sangat ye...so kire raya pertama kami dalam mimpi lah.. hahahaa... teruk betul perangai..salam suami pon dalam kereta jer... sadis betul...
aku rasa raya kali ni kami just go with the flow...gambar pon tak banyak...tapi mmg dapat rasa raya ni tersangat la panas.. sebab pregnant kot..sampai demam2.. biler tak tahan jer ajak en suami gi makan cendol kat luar.. kalau tak gi makan cendol, lepak dalam kete bukak ekon.. haha..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Kissable Cheeks - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger