03 September 2010

hari jumaat yang kusam

hari ni hari jumaat. masuk opis kul 9am. ngantuk sesangat.. malas nak bangun pagi.. kalau la bleh tido lagi.. sampai ke tengah ari baru bangun gamaknye. arini takde plan apa2 yang menarik pon.. puasa tahun ni adalah yang tersangat bajet.. buka n sahur di rumah bersama famili.. ada la jugak time weekend makan di luar.. kekadang ada potluck kat uma member.. ok la tu.. esok buka puasa ngan bebudak utp. buka stail potluck jgak la kat uma bei.. senang.. utk yang ada baby.. bleh lepak2 sambil gosiping.. haha.. tak senonoh betul. time puasa pon nak bergosip jgak. malam nyer tak sure sempat ker tak nak lepak ngan alina n wanshaq.. kemudian ari ahad pon ada plan buka pose kat ampang.. tak sure lagi kat ne... semoga segalanya berjalan dengan lancar..
then isnin aku amik coti. nak gi checkup kat ampang puteri, and setelkan apa2 yang patot. sebab after that seblom raya aku standby di opis. especially ari khamis.. aku sorang je yang keje... sedey~ hopefully takde incident yang fening2 masuk. raya tahun ni pon dalam kesederhanaan.. baju raya beli 1 jer.. tu pon bukan baju raya.. baju materniti.. haha... takpelah.. asalkan ada baju baru.. tahun ni cuti seminggu. duduk kg pon seminggu la kot.. cukup ker tak baju nak balik kg nih.. nak kene membasuh la plak kat kg nanti... huhu.. nak kene gak sediakan brg baby dari skang.. in case of emergency.. terberanak plak aku kt kg nanti.. hehehe

1 comment:

Kekta said...

Eh.. Jgn terberanak kat kg.. Lom cukup bulan lagi...kata kat bb..sabar..jgn kuar dulu..kiki..Oklah tu pose ko..kekta langsong xde bebuka kat luar..dahlah warded.. Byklagi x prepare utk raya..huwaaaaa....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Kissable Cheeks - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger