13 August 2010

hari jumaat @ ofis

arini ari ke-3 berpuasa and aku baru manage to puase 1 hari.. huhu.. semlm and harini cirit birit yang kronik akibat masuk angin.. ahgaknye lah.. mase 1st day puase pon da cirit birit tapi tahan je.. then semlm mmg takleh tahan sampai muntah2.. sian aku.. mmg lemah sesangat.. duk uma pon terbaring jer takle nak wat pe.. nak mkn pon tak lalu.. so mmg minum air je la tak nak bagi dehydrated. arini lak masih diarhea tapi boleh dikontrol.. still kene minum air banyak... n rasa nak muntah masih ada. huhu.. angin dalam perut banyak betul.. kalau dengar macam bunyi tsunami agaknye.. huhu.. hopefully esok boleh la stat puase balik.. lagipun weekend takde nak buat apa sangat kat umah... beby pon kene la blajar tahan lapar k... nanti malam dapat la mkn.. ehehe.. jgn mengamuk2 lagi lepas nih.. sian kat mama ni....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Kissable Cheeks - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger